Konstiga dagar

Det är verkligen annorlunda dagar just nu, mycket att göra men samtidigt inte så mycket som mäste göras. Flyttfirman packar ju allt, det handlar mer om att passa på att rensa ut och att bohaget ska vara så lätt och logiskt som möjligt att packa upp. Men gud så stökigt det blir...
Eric och jag pausade och gick till Frognerbadet och simmade på eftermiddagen. Det var rena spa-upplevelsen, det var säkert 7-8 grader varmare i vattnet mot i luften. Nästan folktomt och med ett regnmoln hotfullt ovanför huvudet hela tiden. Men jättemysigt! Efteråt passade vi på att köpa några av de märken som Eric tagit under året. Kul att ha både norska och svenska.
 
 
En annan otippad sak vi har gjort idag som man kanske inte väntar sig dagen innan flyttfirman kommer är att vi har bakat och lagat mat som tokiga. Det var, trots våra försök att äta upp det som fanns i frysen, mycket mat kvar. Vi har gjort en stor lasagne som kan ätas av i morgon, räcker även till flyttgubbarna om de vill ha, 2 st chokladcheesecakes, hjortronparfait och helstekt fläskfilé. I morgon ska Maja firas på sin förskola så i morgon bitti ska jag dessutom göra två tårtor... Sedan får det räcka! Det blir hämtmat tills allt är på plats! Hjortronparfaiten var jättegod och nu slut, den åt vi framför TVn när vi såg på finalen i fotbolls EM mellan Spanien och Italien.
 
 
Apropå Spanien så har jag chattat med Julia på facebook idag, kul med lite mer info. Hon har det bra och hanterar med och motgångar på egen hand. Min kloka duktiga tjej...Hon växer massor i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0