Syskon

Alla här! Japp, fullt ös!  Just nu fotbollsmatch i matsalen..


Preppar

I morgon kommer alla barn!  Julia och Eric flyger från Arlanda och Wille och Olivia från Landvetter. De landar nästan samtidigt och sedan blir det fullt ös! Vi längtar! Idag preppar vi med handling och planering, bland annat ska vi ta en utflykt med lägereld, korvgrillning och pulkaåkning. Funderar på att köpa en renfäll, även en till snowracer skulle behövas. Det verkar bli ok väder till nyår, inte allt för kallt.

Men idag förbereder vi oss...


Lugn jul

Stefan och jag fick ju kräksjukan lagom till jul vilket ledde till att vi helt sonika flyttade julafton en dag framåt. På juldagen kom Stefans föräldrar från Karlstad och vi har firat en lugn och skön jul tillsammans med dem. Maja har haft massor av tid för "kos".Och vi har varit uppe vid Holmenkollen och åkt snowracer!Maja tyckte att man ska åka även uppför, tungt att dra......

Danföredanföredanföredopparedan

Det blir en ny blogg. En Osloblogg.

Full fart här hemma, Julia och Eric flyger till Stockholm i em och jag tvättar och packar åt dem. Jullovet är om några timmar..
Maja är hemma från barnehagen, genomförkyld. Hon har fått nya vantar och eftersom de är så fantastiskt fina måste de vara på även inne. Maja och vantarna tittar nu på Tingeling.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0