Skön söndag på Hard Rock Café i Oslo

Stefan behövde plugga, Magnus likaså. Så kom det sig att Anna och jag tog alla barn på en promenad i solen , genom slottsparken nedför Karl Johann till Hard Rock Café och åt en långluch.  Hur länge som helst satt vi där, barnen älskade det, Maja var lyrisk över sin lila ballong och sov GOTT i vagnen hem senare.

Baka baka

I morgon går Eric sin sista dag i sin klass och skola. Från måndag har nämligen han också fått plats på skolan här intill och det ska förhoppningsvis bli en bättre studiemiljö. Julia trivs jättebra i den skolan, hon har snart avverkat 4 veckor där och det ser väldigt lovande ut.
Därför bakar vi ikväll, kärleksmums, så att Eric kan bjuda på fika i morgon och säga hejdå. Vi fick erbjudandet om platsen idag, torsdag ,och han börjar på måndag, det är snabba ryck..

    


Vanlig kväll...

Läxorna gjorda, maten äten, snart dags för de mindre två att lägga sig. De sitter så gulligt tillsammans i soffan, alla på sitt vis...


Tårta och kalas

Vi har haft middag och kalas för Eric med familjen Önnestig som gäster. Barnen har haft superkul och vi har ätit god mat och jordgubbstårta som Eric önskat!

Nu har vi en nöjd 9-åring som snart ska gå och lägga sig och i morgon vara på väg mot 10 år....

Gonatt från oss i Oslo!


Grattis!

Idag fyller Eric 9år! Vi firade honom med paket och amerikanska pannkakor på sängen. Ikväll fortsätter firandet med lite gäster, god mat och tårta såklart!


Här är Eric i sin födelsedagspresent från mormor och Örjan, en tröja som han bara älskade.Stuga i fjällen

Vi funderar på att köpa en stuga i fjällen, lutar mest åt Sälenområdet. Eller så kanske vi skulle bygga ett...

Svåra beslut. I helgen var vi i Sälen och tittade på ett par objekt, dock var det inget som passade oss till 100 %.Uteliv

Vilka dagar vi har haft! Strålande sol, ett par minusgrader och snö!   Vi har tillbringat både lördagen och söndagen utomhus, åkt pulka, grillat korv och bara varit.


Man behöver vila också....Och grilla lite korv..RSS 2.0