Slut

Nu fortsätter jag bloggen under nytt namn och sätter punkt här!
 
För nu är vi inte hemma i Oslo längre....
 
Följ med till: villavesslan.blogg.se
 
 
 
 

Ett år mellan bilderna

Det är precis ett år mellan de här bilderna. Den första är från förra hösten i Frognerparken, Oslo och den andra tagen idag vid Näsby Parks slott här i Täby.
Finaste finaste!!
 
 
 
 
 
 

Balansekonomi

Ikväll har jag varit på ett inspirerande seminarium med Charlie Söderberg, han från Lyxfällan. Han var väldigt rolig och underhållande och har många bra tankar kring ekonomi.


Soliga söndag

En riktig solig höstdag har vi haft idag. Vi drog i gång dagen med helt ljuvliga, fantastiska citron och ricottapannkakor med frukt.
 
 
 
Sedan skulle vi ut till Tom igen för att hämta resterande båtdynor som inte fick plats i bilen förra helgen. men först ett litet stopp på Fjällgatan och lite utsikt över stan.
 
 
Söta systrarna!
 
Ute hos Tom fikade vi och umgicks. Jättejättetrevligt! Och Maja höll igång..
 
 
 
Om en stund ska Olivia åka hem igen. Vi kommer att sakna henne! Ses snart igen!

Mammas flicka!

Julia har verkligen ärvt mitt fotointresse. Hon har fått överta min gamla systemkamera och har nu själv köpt ett stativ. Igår var hon och Ester ute i skogen och fotade med självutlösare. Jättefina bilder och vilka vackra tjejer! Vår lilla gata är klart överrepresenterad på skönhet med båda dessa donnor här!
 

Skönt med helg!!

Det blev en tung avslutning på arbetsveckan. Förkyld och blåst på nattsömn av en liten nattvandrare.Det var väldigt skönt att det blev helg!  Under lunchen i fredags inhandlades chokladpraliner från fina, mysiga Ejes choklad. Här kan man se ett handskrivet tackkort från kronprinsessan med make, det hänger på väggen bland alla andra och just så är stämningen där. Inget märkvärdigt men vänligt och personligt. Men nu är det ju chokladen man går dit för och den är sagolik!
 
 
Det var av en särskild anledning som det handlades finchoklad, Olivia kom till oss i fredags kväll och vi firar att hon fyller år på måndag. Så vi lurade iväg Julia och Olivia in till stan så att vi kunde preppa under dagen på lördagen. Det skulle handlas presenter..
 
 
Inne på Applestore behöver man inte ha någon bråska, här finns en barnhörna med Ipads.
 
 
Väl hemma lagade vi trerätter middag med klart överdriven dessert!
 
 
Presenter fick hon ju också, Maja kände att hon också vill ge något så hon sprang och hämtade ett halsband som hon gjort. Givmild liten tjej.
 
 

Redo

I morgon firar vi ju kanelbullens dag. Och.... Vi är redo!!


Stjärnor

Maja har berättat för mig att det bor monster och spöken i hennes rum och det är ju inte så bra. Så idag har det inhandlats en nattlampa åt den mörkrädda lilla tjejen. Och inte vilken som helst utan en nyckelpiga som projicerar en stjärnhimmel i taket. Magiskt vacker. Nu ska väl monstrena och spökena flytta någon annanstans!
 
 
 

RSS 2.0